Anneloes van den Broek werkt al 25 jaar bij GGz Breburg. Ooit begonnen als basispsycholoog en nu werkzaam als P-opleider, klinisch psycholoog, psychotherapeut en senior wetenschappelijk onderzoeker.

Anneloes is een veel en graag gezien persoon binnen en buiten GGz Breburg. Ze is een positief ingestelde professional, die met hoofd, hart en handen werkt. We feliciteren Anneloes van harte met dit jubileum en we vroegen haar naar het geheim van 25 jaar met plezier naar het werk.

“In een inspirerende en stimulerende werkomgeving zijn die 25 jaar zo voorbij” 

Anneloes: “Regelmatig vragen mensen mij waarom ik al 25 jaar bij dezelfde werkgever werk. ‘Eerlijk gezegd voelt het niet als dezelfde werkgever’, antwoord ik dan. Er is altijd sprake van dynamiek in de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Geen werkdag is hetzelfde en in zo’n grote organisatie zijn heel veel verschillende werkplekken, collega’s en veel samenwerkingspartners. Dat maakt het nooit saai en vaak uitdagend. Ik ga dan ook eigenlijk, écht waar, vrijwel altijd met plezier naar mijn werk.”  

“Het is fijn om samen met bevlogen collega’s, met verschillende ervaringen en diverse achtergronden, een bijdrage te kunnen leveren aan goede zorg voor de cliënt. Daarbij vind ik humor een erg belangrijk aspect. Het werk is serieus uiteraard, daarom is teamwork en relativeringsvermogen van belang. De loyaliteit tussen collega’s over en weer ervaar ik als erg bijzonder en plezierig.”  

 Op de vraag wat er nog meer heeft gezorgd voor het blijvend plezier in haar werk, antwoordt Anneloes: “De combinatie van en afwisseling tussen de cliëntenzorg, het P-opleiderschap en het wetenschappelijk onderzoek, binnen een groot netwerk op regionaal en landelijk niveau, houden mij enthousiast. GGz Breburg is een bevlogen en landelijk betrokken organisatie, waardoor er genoeg ruimte blijft voor inhoudelijke ontwikkeling en grenzen verleggen.  

Dit alles maakt het blijvend interessant en aantrekkelijk voor mij om hier te werken. En in een inspirerende en stimulerende omgeving zijn die 25 jaar zo voorbij.”