Bij GGz Breburg willen we elkaar beter maken. Als je lekker in je vel zit, ben je tot meer in staat – zo simpel is het. Omdat je meer bent dan alleen professional of collega, investeren we in jouw vitaliteit als méns. Want als het privé goed met je gaat, functioneer je beter op je werk. En als het op je werk lekker loopt, kom je vol energie weer thuis. Gelukkige, vitale mensen, daar wordt iedereen beter van.

Vitaal op alle fronten

Uiteindelijk kun je er alleen zélf voor zorgen dat het goed met je gaat, maar als werkgever wil GGz Breburg je wel inspireren om vitaal en inzetbaar te blijven. Op verschillende fronten bieden we je oplossingen waar je zowel thuis als op je werk baat bij hebt. We bieden je ondersteuning bij:

  • Fysieke fitheid. Door je te helpen gezond(er) te eten en bewegen, stimuleren we een gezonde leefstijl.
  • Mentale veerkracht. Veel zorgprofessionals zorgen beter voor anderen dan voor zichzelf. Juist in dit werk is het belangrijk om in balans te blijven en te bewaken dat je niet ‘leegloopt’.
  • Persoonlijke ontwikkeling. Het is goed en gezond om regelmatig na te denken over je groeipotentieel en je wensen hierin. In ons jaargesprek is dit een vast thema.
  • Ontspanning. Wie zich niet regelmatig ontspant, loopt meer kans om ziek te worden, zowel geestelijk als lichamelijk. Relaxen is dus erg belangrijk voor je gezondheid!
  • Mobiliteit. De zorg verandert voortdurend. Wie meebeweegt met de ontwikkelingen, blijft aantrekkelijk en breed inzetbaar als professional.
  • Verzuim. We willen dat je met plezier en in goede gezondheid bij ons werkt. Als dat even niet lukt, zoeken we samen naar mogelijkheden voor herstel.