De Breburg Academie organiseert regelmatig referaten, waar collega’s op wetenschappelijk niveau kennis delen over allerlei onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie over een lopend onderzoek, een nieuwe behandelmethode, of aan een eindreferaat als afronding van een opleiding.

Iedereen is welkom

De referaten zijn voornamelijk bedoeld voor psychiaters (i.o.), psychologen (i.o.), verpleegkundig specialisten (i.o.) en vaktherapeuten, maar ze zijn zeker ook voor andere professionals interessant! De avonden zijn een uitgelezen kans om je kennis bij te spijkeren en andere vakgenoten te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom, ook externe relaties. Deelname is gratis.

Refereeravond 30 oktober 2019

Referaat 1

Titel:  Shared Decision Making doe je samen: een eHealth programma om zowel behandelaars als patiënten te ondersteunen
Dr. I. Elfeddali, senior wetenschappelijk onderzoeker, werkzaam bij GGz Breburg Centrum Lichaam Geest en Gezondheid.

Referaat 2

Titel: Autisme bij ouderen 
Dr. A.C. Videler, GZ psycholoog, psychotherapeut en senior wetenschappelijk onderzoeker | Dr. M.A. Ouwens, GZ psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog. Beide werkzaam bij Tilburg University Tranzo, en:
Drs. R.M.H.J. Wilting, klinisch psycholoog en psychotherapeut | Dr. M.A. Ouwens, GZ psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog. Allen werkzaam bij GGz Breburg PersonaCura, Topklinisch centrum voor persoonlijkheidsstoornissen en autismespectrumstoornissen bij senioren.

Meer informatie

Bekijk de folder.

Inschrijven en accreditatie

Medewerkers van GGz Breburg kunnen zich inschrijven via Eduweb. Alle overige deelnemers kunnen zich hier inschrijven. Voor de referaten is accreditatie aangevraagd bij de NVvP, NvP, FGzPt, het Register Verpleegkundig Specialisten en SRVB voor vaktherapeuten.